Servisne Informacije

Servisna informacija

Blagajna na adresi Brigadira Ristića B4 L5 neće raditi u periodu od 25.02.-26.02.2021. godine. Blagajna će sa redovnim radom početi 01.03.2021. godine.

Apelujemo na naše korisnike da svoje obaveze u tom periodu izvršavaju na drugim naplatnim mestima - naselje "Mala Amerika" adresa blagajne je Rade Končara broj 10 i naselje "Lesnina" gde je adresa naplatnog mesta Koče Kolarova broj 62.

Zrenjanin, 23.02.2021

Servisna informacija

JKP "Gradska toplana" apeluje na korisnike koji su dobili opomene pred utuženje, da svoja dugovanja izmire što pre, kako bi izbegli troškove izvršnog postupka.  Krajem sledeće nedelje predmeti se predaju javnim izvršiteljima, te ostaje još nekoliko dana da 730 kupaca kojima su uručene opomene, izmire svoja dugovanja. Kao i ranijih godina, postoji mogućnost potpisivanja sporazuma o dinamici isplate dugovanja za one kupce čija su dugovanja visoka.

Iz tih razloga molimo ove korisnike da se što pre obrate službenim licima u korisničkom servisu JKP "Gradska toplana" na adresi Rade Končara broj 10, uz obavezno poštovanje epidemioloških mera.

Ukupan dug za koji je JKP "Gradska toplana" Zrenjanin prosledila 730 opomena iznosi 20,4 miliona dinara.

Zrenjanin, 12.02.2021

Servisna informacija

Korisnički servis JKP "Gradska toplana" Zrenjanin, na adresi Rade Končara broj 10, počinje sa radom od ponedeljka 01.02.2021. godine.
Molimo sve korisnike da prilikom dolaska poštuju epidemiološke mere.

Zrenjanin, 29.01.2021

Servisna informacija

JKP "Gradska toplana" obustavlja rad blagajne na adresi Rade Končara broj 10, usled sprovođenja mera zaštite od zaraze COVID-19. Obustava rada trajaće do 18.01.2021. godine, te iz tih razloga podsećamo korisnike da svoje obaveze mogu izmiriti bez provizije na naplatnim mestima JKP "Gradska toplana" na adresama: Brigadira Ristića B4 L5 i Koče Kolarova 62. Rad sa strankama ovih naplatnih mesta je do 14:30, sa pauzama od 10 do 10:30.

Zrenjanin, 30.12.2020

Servisna informacija

JKP "Gradska toplana" završila je sprovođenje istraživanja o stepenu zadovoljstva korisnika komunalnom uslugom koju obavlja. Istraživanje se sprovodilo u periodu od 23.11. do 24.12.2020. godine, u saradnji sa gradom Zrenjaninom, elektronskim putem ali i popunjavanjem upitnika na naplatnim mestima JKP "Gradska toplana". Ovom prilikom zahvaljujemo se svim kupcima toplotne energije koji su učestvovali u ovom istraživanju i koji su napomenama i sugestijama doprineli budućem unapređenju usluge.

JKP "Gradska toplana" o rezultatima istraživanja izvestiće Gradsko veće Zrenjanina, a sve prema Odluci o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom grada Zrenjanina.

Zrenjanin, 25.12.2020

Servisna informacija

JKP "Gradska toplana" Zrenjanin, od 15.12.2020. radi na saniranju havarije na uglu ulica Pere Dobrinovića i Konstantina Danila. Tokom sanacije havarije došlo je do pucanja vodovodne cevi, što je izazvalo prekid vodosnabdevanja za navedeni deo grada. Radovi JKP "Vodovod i kanalizacija" uslovljeni su završetkom radova JKP "Gradska toplana" na navedenom mestu, a očekuje se da će isti biti završeni danas u kasnim popodnevnim satima. Ekipe JKP "Gradska toplana" i "Energotehna doo" Novi Sad su danonoćno radile na sanaciji havarije, kako bi korisnici sistema daljinskog grejanja što pre imali isporuku, kao i da bi se ekipama JKP "Vodovod i kanalizacija" stvorili uslovi za pristupanje sanaciji vodovodne mreže. Zbog starosti dela mreže i kompleksnosti instalacija na navedenom mestu havarije, radovi traju duže, te ni danonoćni rad ekipa nije mogao da ubrza sanaciju. Ovim putem se JKP "Gradska toplana" izvinjava korisnicima toplotne energije, kao i korisnicima JKP "Vodovod i kanalizacija" na dužoj obustavi isporuke.

Zrenjanin, 18.12.2020

Servisna informacija

Danas 16.12.2020. tokom popodnevnih sati, doći će do prekida u isporuci toplotne energije za naselje Zeleno polje. JKP Gradska toplana vrši sanaciju mreže na kojoj je došlo do havarije, a sugrađani mogu očekivati stabilizaciju isporuke u večernjim satima. 

Zrenjanin, 16.12.2020

Servisna informacija

JKP Gradska toplana obaveštava kupce da je u jutarnjim časovima 15.12. došlo do havarije na uglu ulica Konstantina Danila i Pere Dobrinovića, zbog čega naselje Zeleno polje trenutno nema grejanja. Dežurne ekipe su na mestu havarije i očekuje se sanacija iste u toku dana. Molimo sugrađane, korisnike daljinskog grejanja, da budu strpljivi.

Zrenjanin, 15.12.2020

Servisna informacija

JKP "Gradska toplana" Zrenjanin u saradnji sa gradom Zrenjaninom sprovodi istraživanje stepena zadovoljstva korisnika komunalnom uslugom koju obavlja. Molimo Vas da u cilju unapređenja komunalne usluge, izdvojite Vaše vreme i ispunite upitnik koji se nalazi na sledećem linku:
УПИТНИК О ЗАДОВОЉСТВУ УСЛУГАМА ЈКП „ГРАДСКА ТОПЛАНА“ ЗРЕЊАНИН

Zrenjanin, 23.11.2020

Servisna informacija

Od danas, ponedeljka 23.11.2020. godine, sa radom prestaje korisnički servis u naselju Mala Amerika na adresi Rade Končara broj 10. Korisnički servis prestaje sa radom zbog mera zaštite od zaraze COVID-19. Iz tih razloga apelujemo na naše korisnike da molbe i zahteve upućuju putem pošte na adresu Pančevačka 55, kao i putem elektronske pošte na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pri čemu podsećamo da se sve informacije mogu dobiti i na brojevima telefona (023) 3150 174 i 3150 171. Rad naplatnih mesta JKP "Gradska toplana" ostaje nepromenjen.

Zrenjanin, 23.11.2020
 
web dizajn: NetDesign Studio